Solar Boulevard

Link naar Solar Boulevard

 

Navetto is dé groothandel voor zonneenergie producten.

Sinds het eind van de vorige eeuw houden wij ons bezig met zonnepanelen en zonneboilers. Omdat we geloven in decentrale energie, schoon en duurzaam.

Vanuit onze expertise kunnen wij installateurs voorzien van de juiste producten en hen ondersteunen om van ieder project een succes te maken. Wij willen bijdragen aan echte duurzaamheid, door het eerlijke verhaal te vertellen, door onze kennis te delen en door installateurs op te leiden tot solarteurs.

Meer weten? Bel ons op 085 - 773 7725

 

Overname Solar Dealers door Navetto BV

Navetto heeft per 1 september 2014 de activiteiten van Solar Dealers overgenomen. Door deze overname zal de dienstverlening aan klanten van Solar Dealers verder uitgebreid worden. Het personeel van SolarDealers komt in dienst van Navetto.

Navetto is een toonaangevende groothandel in zonne-energie. De doelstelling van Navetto is om duurzame energie voor iedereen bereikbaar te maken en vindt dat de installateur daarin een belangrijke rol speelt. Navetto biedt de installateur onderscheidende producten tegen concurrerende prijzen. Daarnaast ondersteunt Navetto de installateur zowel commercieel als technisch door middel van calculaties, trainingen en instructies on the job.

Solar Dealers is een groothandel die zich met name in het noorden en oosten van het land geprofileerd heeft tot een full service groothandel die kiest voor kwaliteit. Deze kwaliteit blijft gewaarborgd en kan door deze overname verder uitgebouwd worden. Het assortiment van Solar Dealers blijft ongewijzigd en zal opgenomen worden in het assortiment van Navetto.

De overname van Solar Dealers past in de strategie van Navetto om door te groeien tot een van de grootste duurzame groothandels van Nederland, zonder het directe en persoonlijke karakter te verliezen.