Zoeken

APsystems

APS QT2 5W (20 jaar garantie)

Artikelnummer: 124018-5W - 20JR

De 2de generatie APsystems 3-fase Quad Micro-omvormers leveren tot maar liefst 2000 W en zijn uitermate geschikt voor de meest krachtige panelen. 

Met het aanpasbare 3-fase bereik, 4 DC input kanalen, Encrypted Zigbee Communicatie, profiteert de QT2 van een compleet nieuwe architectuur. Het innovatieve ontwerp maakt het product uniek en levert maximale stroomopbrengst. De componenten zijn ingekapseld met siliconen om de spanning op de elektronica te verminderen, thermische dissipatie te verbeteren, waterdichte eigenschappen te optimaliseren en maximale betrouwbaarheid van het systeem te kunnen garanderen door o.a. extreme testmethoden toe te passen, waaronder de versnelde levensduurtests. Altijd toegang, 24/7, tot de energieproductie via de app en de webportaal maakt diagnose en onderhoud op afstand mogelijk.

De nieuwe QT2 heeft ook RPC (Reactive Power Control) voor interactie met het net om eventuele spanningsverschillen beter te managen.  Bovendien biedt de QT2 een efficiency van 97%, heeft 20% minder componenten dan de vorige generatie en is uitermate geschikt voor zowel residentiële- als commerciële PV-daken.

APsystems
APsystems biedt geavanceerde micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen en levert doordachte oplossingen voor een duurzame wereld. De APsystems-micro-omvormer combineert een zeer efficiënte omzetting van stroom met gebruikersvriendelijke monitoring. Kenmerken van APsystems zijn krachtig, slim, kostenefficiënt en veilig.

Een APsystems micro-omvormer zet de opgewekte energie in een zonnepaneel om van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC), waarbij de energie opbrengst van ieder individueel paneel geoptimaliseerd wordt.

APsystems micro-omvormers zorgen voor maximale PV-levering. Elk zonnepaneel aangesloten op een micro-omvormer beschikt over MPPT (Maximum Peak Power Tracking) functionaliteit, waarmee de maximale hoeveelheid stroom wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet, ongeacht de prestaties van de andere panelen in een opstelling. MPPT zorgt voor een optimale verhouding tussen spanning en stroom.

Product specificaties
Algemene gegevens :
Merk APsystems
Productgarantie 10 jaar
Afmeting 359 x 242 x 46 mm
Mechanische gegevens :
Bedrijftemperatuur - 40 °C to +65 °C
Koeling Natuurlijke Convectie – Geen Ventilatoren
*
*
*
*
*
Klanten die dit kopen, kopen ook..

FlatFix Montage schroef M6x70mm - zwart

FlatFix Montage schroef M6x70mm - zwart

SCN Rotatiedakhaak compleet (horiz.)

SCN Rotatiedakhaak compleet (horiz.)

RoBoost tussenklem zwart compleet

RoBoost tussenklem zwart compleet

RoBoost eindklem zwart compleet

RoBoost eindklem zwart compleet

APS 5-aderige 2,4m koppelkabel QT2 5W - 3 fase (2.5mm)

APS 5-aderige 2,4m koppelkabel QT2 5W - 3 fase (2.5mm)
Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in