Zoeken

Blubase Connect

Solarsteller Connect landscape

Artikelnummer: 500001

De Solarsteller Connect Landscape is een handige tool voor het op afstand leggen van de montageprofielen. De Solarsteller kan op de juiste afstand ingesteld worden waarna u niet opnieuw hoeft te meten waar het volgende profiel moet komen. Leg de vooraf ingestelde solarsteller tegen het montageprofiel aan en u ziet direct waar het volgende profiel moet komen te staan.

Het connect montagesysteem van Blubase voor platte daken is voor zowel in landscape, portrait en oost/west een kant-en-klare oplossing. De basiselementen zijn beschikbaar in twee maten en liggen snel op het dak. Enkel een kwestie van uitklappen, klikken en klaar. In combinatie met de beschikbare koppelstukken bepaal je zelf waar de looppaden komen te liggen. Zo maak je met Blubase connect een flexibel legplan om het maximale uit het dakoppervlak te halen.

Het montagesysteem connect met minimale componenten wordt volledig geassembleerd aangeleverd, waardoor er snel gemonteerd kan worden.

Met de handige geleiders in het montagesysteem werkt u eenvoudig alle kabels snel en veilig weg en een optimizer klikt u vast in de voet. Het connect montagesysteem bestaat uit weinig onderdelen en op 1 basiselement kunt u 2 panelen plaatsen.

Product specificaties
Algemene gegevens :
Land van herkomst Nederland
Merk Blubase
Gewicht (kg) 1,27 kg
Productgarantie 20 jaar
Volle verpakking 20
*
*
*
*
*
Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in