Zoeken

GoodWe

GoodWe is een toonaangevende strategisch denkende onderneming die zich richt op onderzoek en productie van PV-omvormers en oplossingen voor energieopslag. GoodWe omvormers worden voornamelijk gebruikt voor residentiële systemen, commerciële systemen en energieopslag systemen, variërend van 1,0 tot 80 kW. Ze bieden betrouwbare bediening en uitstekende prestaties en worden door haar klanten wereldwijd geprezen.

GoodWe 1-Fase omvormers

Het assortiment 1-fase omvormers van GoodWe bij VDH Solar bestaat uit 2 verschillende reeksen, namelijk de XS PLUS+ en de DNS. Dit zijn beide enkelfasige on-grid-omvormers met compacte afmetingen en uitgebreide software- en hardwaretechnologie.

GoodWe XS PLUS+ omvormer

De XS serie is een compacte en stille zonne-energie omvormer die speciaal is ontworpen voor moderne woningen. Het is geschikt voor residentiële zonne-energiesystemen en biedt hoge energie-efficiëntie en geruisloze prestaties. De omvormer kan zowel in huis als tegen een buitenmuur worden geïnstalleerd, en ondersteunt verschillende smart home-integratieprotocollen. Bovendien is hij compatibel met krachtige zonnepanelen tot 15 A. Extra functies, zoals het beperken van de energie-export en het monitoren van de belasting, zijn beschikbaar met de HomeKit 1000 van GoodWe.

Energielevering maximaliseren

De XS PLUS+ is ontworpen om de energielevering te maximaliseren. In vergelijking met de nominale uitgang kan hij tot 10% extra energie leveren, waardoor het algemene rendement wordt verhoogd. Met een lage opstartspanning kan de omvormer energie opwekken van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, wat resulteert in een langere dagelijkse energieproductie.

Modern en compact design

De omvormer weegt minder dan 6 kg, waardoor hij gemakkelijk kan worden geïnstalleerd. De compacte A4-afmetingen en de natuurlijke convectiekoeling zonder ventilator maken hem perfect voor binnenshuis gebruik.

GoodWe DNS omvormer

GoodWe's DNS-serie is een enkelfasige on-grid-omvormer met uitstekende compacte afmetingen en geavanceerde software- en hardwaretechnologie. De DNS-modellen hebben een maximale ingangsstroom per string van 13A en zijn compatibel met hoogspannings- en bifaciale zonnepanelen, waardoor een hogere opbrengst mogelijk is. GoodWe blijft hiermee de ontwikkelingen in de markt volgen. De DNS-serie is ontworpen voor een duurzame en lange levensduur, met moderne industriële normen en biedt hoge efficiëntie en toonaangevende functionaliteit, IP65-stof- en waterdichtheid en een ventilatorloos, geluidsarm ontwerp.

Geschikt voor hoog vermogen zonnepanelen en zeer compact

De DNS-serie van GoodWe is speciaal ontworpen om te werken met zonnepanelen met een hoog vermogen en kan een maximale ingangsstroom van 13A per string aan. Daarnaast zijn de DNS-modellen maar liefst 30% lichter dan vergelijkbare producten en is er een volumeoptimalisatie van 20% bereikt. Dit betekent dat de DNS-serie niet alleen zeer efficiënt is in het leveren van energie, maar ook nog eens compact en gemakkelijk te installeren is. Door gebruik te maken van moderne industriële normen biedt de DNS-serie van GoodWe een duurzame en lange levensduur met een hoge efficiëntie en geavanceerde functionaliteit.

GoodWe 3-Fase omvormers

VDH Solar biedt het SDT G2-assortiment van GoodWe aan, een reeks van 3-fase omvormers die specifiek zijn ontworpen voor residentiële en kleine commerciële projecten.

GoodWe SDT G2 omvormer (4 - 15 kW / 2 MPPT)

De SDT G2-reeks omvormers van GoodWe behoort momenteel tot de meest geavanceerde en productieve opties op de residentiële en commerciële markt. Met zijn technisch sterke punten, waaronder een hoge efficiëntie van 98,3%, verbeterde overdimensionering en overbelastingsratio, biedt de SDT G2 een opmerkelijke verbetering in de branche. Bovendien vereist de installatie geen nul-geleider.

Verbeterde prestaties: 150% DC-input overdimensionering en 110% AC-overbelastingsratio

De tweede generatie GoodWe SDT-serie omvormers zijn sterk verbeterd en zijn maar liefst 150% kleiner dan hun voorgangers. Deze omvormers zijn nu compatibel met bifaciale zonnepanelen, waardoor hun efficiëntie en prestaties aanzienlijk zijn verbeterd. Dankzij de maximale overdimensionering aan de ingang en de AC-overbelastingsratio van 110% aan de uitgang, werkt de omvormer op volle capaciteit en kan hij het extra vermogen opwekken dat wordt gegenereerd door de extra reflectie op de achterkant van de zonnepanelen.

GoodWe SDT G2 omvormer (17 - 25 kW / 2 MPPT)

De GoodWe 17-25K SDT G2-serie omvormer is een uitstekende optie voor driefasige residentiële en kleine commerciële projecten. Het compacte ontwerp maakt de SDT G2 omvormer 45% kleiner dan zijn voorganger, waardoor hij gemakkelijk te installeren is en minder ruimte inneemt. Het maximale rendement van 98,4% maakt deze omvormer tot een van de meest efficiënte op de markt, waardoor u meer energie kunt opwekken en besparen op uw energierekening. Het geavanceerde ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de omvormer efficiënt warmte kan afvoeren, wat de levensduur en betrouwbaarheid ten goede komt. Bovendien kan de SDT G2 worden geleverd met een geïntegreerd glanzend LCD-scherm, wat de monitoring van uw zonne-energiesysteem gemakkelijker maakt. Kortom, de GoodWe 17-25K SDT G2-serie omvormer biedt uitstekende technische specificaties en is een betrouwbare keuze voor uw residentiële of kleine commerciële zonne-energieprojecten.

GoodWe 3-fase omvormers met vlamboogdetectie

De GoodWe SMT en MT omvormers zijn uitgerust met vlamboogdetectie-technologie, wat een belangrijke veiligheidsfunctie is voor zonne-energiesystemen. Vlamboogdetectie helpt bij het detecteren en isoleren van problemen in de elektrische circuits van het systeem, wat kan resulteren in potentieel gevaarlijke situaties zoals brand of elektrocutie.

GoodWe SMT omvormer (25 - 60 kW / tot 6 MPPT's)

De SMT-omvormer van GoodWe biedt betrouwbaar en hoog rendement voor commerciële zonne-energie-installaties op daken met een complexe lay-out. Met tot wel zes MPPT-poorten en een hoge efficiëntie zorgt de SMT-omvormer voor indrukwekkende prestaties van het zonne-energiesysteem. Bovendien is de omvormer gemakkelijk te transporteren en te installeren dankzij zijn compacte afmetingen en laag gewicht. De integratie met de Smart Energy Controller SEC1000 van GoodWe maakt het mogelijk om de belasting te monitoren en de energie-export te beperken, waardoor de SMT-omvormer nog efficiënter wordt.

GoodWe MT omvormer (50 - 80 kW / 4 MPPT's)

De MT-serie omvormers van GoodWe is bij uitstek geschikt voor grootschalige distributieprojecten, zoals grote bedrijfspanden en energiefarms. De serie is uitgerust met een geavanceerde topologie en innovatieve bedieningstechnologie om een efficiëntie van maar liefst 99,0% te bereiken, waardoor het rendement en de winstgevendheid op lange termijn voor de systeemeigenaar worden gemaximaliseerd.

GoodWe Hybride omvormers

GoodWe biedt verschillende reeksen hybride omvormers aan, waaronder de ET Plus+, EM, SBP en ES reeks. Deze omvormers staan centraal in het zonne-energie systeem en kunnen geïntegreerd worden met energieopslagsystemen.

GoodWe EM hybride omvormer (3 - 5 kW)

De bi-directionele hybride energieopslagomvormer uit de GoodWe EM-serie is speciaal ontworpen voor on-grid PV-systemen. Gedurende de dag genereert het fotovoltaïsche systeem elektriciteit die afhankelijk van het verbruik en de configuratie kan worden geleverd aan de belasting, naar het lichtnet kan worden gestuurd of kan worden gebruikt om de batterij op te laden. De opgeslagen energie kan 's nachts worden gebruikt om aan de vraag van de belasting te voldoen. Bovendien kan het lichtnet ook de opslagapparaten opladen via de omvormer.

GoodWe ET PLUS+ hybride omvormer (5 – 10 kW / 2 MPPT's)

De ET PLUS+ hybride omvormers zijn speciaal ontworpen om de energielevering, eigen verbruik en back-up energie te optimaliseren in residentiële zonne-energie- en opslagsystemen. Met intelligente belastingsregelingen en een breed bereik aan batterijspanningen, kunnen de omvormers flexibel geconfigureerd worden om te voldoen aan de individuele behoeften van elk residentieel ecosysteem. Combineer deze omvormers met een Lynx Home F batterijsysteem van GoodWe voor een veilige en betrouwbare oplossing voor energieopslag.

GoodWe SBP hybride omvormer (3.6 - 5 kW)

De SBP-serie van GoodWe biedt een retrofitoplossing voor energieopslag en wisselstroomaansluiting voor zowel 1-fase als 3-fase systemen. Gedurende de dag wordt elektriciteit opgewekt door het fotovoltaïsche systeem, dat eerst naar de belasting gaat. Eventuele overtollige energie wordt dan gebruikt om de accu op te laden via de SBP-omvormer voor energieopslag. De opgeslagen energie kan vervolgens worden afgegeven aan de belasting wanneer nodig. In geval van stroomstoringen kan de accu ook worden opgeladen via het lichtnet om een ononderbroken stroomtoevoer te garanderen.

GoodWe ES hybride omvormer (3.6 - 5 kW)

De GoodWe ES-serie bi-directionele hybride energieopslagomvormers zijn speciaal ontworpen voor on-grid PV-systemen. Met hun intelligente energiestroomregeling kunnen ze op een efficiënte manier de opgewekte elektriciteit van het fotovoltaïsche systeem verdelen. Overdag kan de energie naar de belasting worden geleverd, naar het lichtnet worden gevoerd of worden gebruikt om de accu op te laden. 's Nachts kan de opgeslagen energie worden afgegeven als de belasting daar om vraagt. Bovendien kan het lichtnet de opslagapparaten ook opladen via de omvormer, waardoor een betrouwbare en flexibele oplossing wordt geboden voor energieopslag en -beheer.

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in